För tredje året i rad delar SLA-Svensk Djursjukvård ut utmärkelsen Årets Djurklinik med hjälp av svenska folket.

Förra året deltog nästan 7 000 personer i omröstningen som slutade med att XL Vet i Örbyhus blev Årets Djurklinik 2017. Vilken klinik som blir Årets djurklinik 2018 vet vi först den 10 april, men redan i dag öppnar nomineringen.

 

Så här går det till:
Alla kan vara med och nominera. Information om utmärkelsen kommer att spridas via webb och Facebook. Djurägare, medarbetare och andra kan vara med och nominera till Årets djurklinik 2018 via nomineringssidan på svenskdjursjukvard.se. Nomineringen är öppen 1 februari – 18 februari.

 

Jury utser fem finalister. I tävlingsjuryn sitter även i år Eva Porat, vice ordförande i SVERAK, Hans Rosenberg, presstalesperson SKK och Torkel Ekman, leg veterinär och ordförande i Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap. Juryn kommer gå igenom nomineringarna och utse fem finalister. Ett grundkrav för att kunna utses till finalist är att kliniken är medlem i SLA-Svensk Djursjukvård eftersom bedömningskriterierna utgår från vårt kvalitetssigill. Klinikerna med bäst nomineringar får själva utveckla för juryn hur de arbetar med kvalitet utifrån SLA-Svensk Djursjukvårds kvalitetsregler med fokus på bemötande, delaktighet, prisinformation och tillgänglighet. Den 20 mars presenteras de fem finalisterna.

 

Alla kan vara med och rösta fram Årets djurklinik bland de fem finalisterna. 
Djurägare, medarbetare och andra kan vara med och rösta på vilken av de fem som ska vinna den ärofyllda titeln Årets djurklinik 2018. Röstningen sker via röstningssidan på www.svenskdjursjukvard.se. Röstningen är öppen 20 mars – 5 april.

 

Årets djurklinik 2018 presenteras den 10 april. Utmärkelsen firas också vid VeTA-dagarna 20-21 april då vinnaren får ta emot det fina priset, en graverad glasstatyett.


Vad vinner man?

Framförallt äran! Vinnaren får också ett diplom och en glasstatyett från Orrefors glasbruk med inskription Årets djurklinik 2018. Vi kommer även arbeta för att synliggöra vinnaren i media.

 

Hjälp oss att sprida information
Berätta gärna om utmärkelsen för era kunder, via egna inlägg på Facebook, via era egna webbsidor eller andra kanaler som ni har. Genom att klicka på länken och dela inlägget på era egna Facebooksidor är ni på ett enkelt sätt med och sprider informationen om Årets djurklinik 2018, samtidigt som ni uppmanar era följare till att nominera just er klinik. Dela gärna inlägget – du hittar det här.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien