Kliniken

När ditt sällskapsdjur är sjukt vill du som djurägare självklart känna att det får bästa tänkbara vård. Uppskattar du dessutom en nära och personlig relation till din veterinär är du välkommen till oss på Smådjurskliniken Din Veterinär.

300_4owners

Vi är en fristående klinik som ägs av Elisabet Ellström, Lena Brange, Torkel Falk och Erik Utterström. Alla vi fyra arbetar aktivt på kliniken.

 

Vi utför medicinska utredningar och har en fullt utrustad operationsavdelning, röntgen, ultraljud och egen laboratorieverksamhet. Dessutom erbjuder vi ögonspegling, AI (Artificiell Insemination) och kostrådgivning.Vi har generellt sett korta väntetider, vi tar hand om ditt djur snarast möjligt. Oftast har vi inga djur som stannar under natten. Vården bygger istället på att djuren, då de behöver behandling, får denna under dagen, men tillbringar natten hemma hos husse och matte i lugn och ro.

 

Vi upplever att de flesta djur faktisk tillfrisknar fortare på detta sätt. De kan både vila bättre och kommer igång att äta fortare om de har kontakt med sin hemmiljö.

De djur som behöver dygnet-runt-vård remitterar vi naturligtvis till klinik med personal dygnet runt. Vi har lång erfarenhet, hög kompetens och ett stort engagemang förenat med en modern utrustning. Vi tar hand om ditt djur i våra i nyrenoverade, ljusa lokaler på 814m². Hos oss får du träffa ”Din” veterinär och någon av våra erfarna och kompetenta djursjukvårdare varje gång du besöker oss.

 

Välkommen till oss när du behöver hjälp med ditt djur!

 

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien