Din Veterinär har inlett

ett samarbete med

Hundpsykolog Charlotte

Charlotte är utbildad av Anders Hallgren och har varit aktivt arbetande hundpsykolog sedan maj 1993. Förutom att hon har haft många hundra timmar av enskilda konsultationer med hundägare har hon haft kursverksamhet i många år med kurser så som: valp, etologi, raskännedom, vardagslydnad, spår, agility, aktivitet, kantarellsök m.fl.

 

Charlotte har undervisat hos DGI (Danska riksidrotts förbundet), och där utbildat agilityinstruktörer i kurserna, valpens utveckling, raskännedom och hundens beteende – etologi, under tre års tid. Hon har utvecklat och drivit ett hundgymnasium i Sverige under många år. I tio års tid har radiolyssnare kunnat höra henne tala om hundar på Sveriges Radio. Flertalet böcker är skrivna för Charlottes penna, liksom att flertalet olika produkter har utvecklats, så som: Välkommen valp video, informations-planscher kring hundbeteende, förstahjälpen-bag med mera. Charlotte är också ”mamma” till Hundslingan som finns på tre ställen i Helsingborg, i Hässleholm och nu senast även i Landskrona.

 

”Genom mitt företag Fido´s Hundinformation fokuserar jag ständigt på att nå flertalet hundägare
 för att ge korrekt information kring hundar och deras beteende. Du finner mer information på min hemsida och Du är välkommen att kontakta mig!”

Hundpsykolog Charlottehundlogo

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien