Information till våra djurägare om hur vi arbetar för att förhindra spridning av Corona-virus

Vi på Smådjurskliniken vill självklart arbeta så effektivt som möjligt med att förhindra spridning av Corona-virus i vår verksamhet. Här följer lite information kring åtgärder vi vidtagit för att undvika smitta, både bland vår personal och bland er djurägare.

• Vi iakttar självklart god handhygien och tvättar och spritar våra händer mellan varje patientkontakt. Vi tar inte i hand och undviker nära kontakt med er djurägare när vi undersöker ert djur.

• Vi ber att enbart en person medföljer djuret in på kliniken och vi ber också att barn får stanna hemma och inte komma med på besök till oss.

• Vi begränsar antalet personer som vistas i vårt väntrum samtidigt.

• All personal som har minsta tecken på övre luftvägssymtom stannar hemma.

• Om ni som djurägare har symtom från luftvägarna ber vi er stanna hemma och be någon, som är frisk, att komma med ert djur. Detsamma gäller om ni rest i ett riskområde de sista två veckorna.

Vi har inga inskränkningar för övrigt vad gäller mottagande av era djur.

 

 

Ni är under förutsättning att ni följer våra riktlinjer alltid varmt välkomna till oss på Din Veterinär!

Tillhör du en riskgrupp, eller är orolig för att röra dig ute bland människor just nu, men behöver  komma till veterinär med ditt djur?

Vi har möjlighet att ta emot dig och ditt djur utan risk för att du utsätts för smitta. Vi kan hämta in ditt djur från bilen och ta det in på kliniken för undersökning och behandling utan att du själv behöver följa med in.

All kommunikation sker via telefon med oss inne på kliniken medan du stannar i bilen. Om du är intresserad av denna typ av hjälp, boka tid via

telefon 042-202000

och tala om att du efterfrågar denna typ av assistans. Vi kan också hjälpa dig med foderinköp eller om du behöver handla något annat i vår shop.

Vi kommer i samband med bokning att ge dig ett telefonnummer som du kan ringa när du kommit till kliniken. Vi kommer då ut till bilen och tar hand om ditt djur.

Observera att telefonnumret enbart används för just denna typ av bokningar och att vi inte har möjlighet att svara på frågor eller handha andra ärenden på detta nummer. Och tänk på att det, för vår personals säkerhets skull, är viktigt att du som kommer med djuret, inte har symtom på övre luftvägssjukdom eller feber.

Varmt välkomna till oss på Din Veterinär!

Stängt 21/5 Kristi Himmelsfärd

STÄNGT torsdag 21/5 Kristi Himmelsfärd Men det är full fart alla andra dagar 🙂 Onsdag 20/5 öppet 08.00 - 20.00...

Bokning av kloklippning

Vi har i nuläget tyvärr inte möjlighet att boka kloklippningar. Har du redan en bokad tid är du självklart...

Boka online – enkelt och snabbt!

Tack alla förstående djurägare som hjälpt oss, och fortfarande hjälper oss, att minska risken för smittspridning i vår...

Prisvärt med VetPlan

Med VetPlan får du som kattägare vaccination, kastration samt ID-märkning för din hankatt för endast 310 kr och...

VARMT VÄLKOMMEN TILL DIN VETERINÄR!

När ditt husdjur mår dåligt så är du varmt välkommen att vända dig till oss på Smådjurskliniken. Vi finns här för att svara på frågor som rör djurets hälsa och minska eventuell oro hos dig som djurägare. På vår smådjursklinik blir du trevligt bemött i en trygg miljö där både du och ditt husdjur kan slappna av och få den hjälp ni behöver. Vår personal besitter kompetensen inom allt som rör djursjukvård och på vårt djursjukhus hittar du således djurskötare och veterinärer med olika specialiseringar. Här lämnas ingenting åt slumpen och vi tar ansvar för dina små vänner när de behöver oss!

KONTAKT

EKVÄNDAN 2
254 67 HELSINGBORG
TEL 042 - 20 20 00

AKTUELLT HOS OSS

Stängt 21/5 Kristi Himmelsfärd

STÄNGT torsdag 21/5 Kristi Himmelsfärd Men det är full fart alla andra dagar 🙂 Onsdag 20/5 öppet 08.00 - 20.00 Fredag  22/5 öppet 08.00 - 17.00 Lördag  23/5 öppet 09.00 -...

läs mer

Boka online – enkelt och snabbt!

Tack alla förstående djurägare som hjälpt oss, och fortfarande hjälper oss, att minska risken för smittspridning i vår verksamhet! Vill ni göra ännu mer? Onlinebokningen är alltid öppen! Enkelt och snabbt kan du själv boka tid för vaccination, kastration av hon- och...

läs mer