Förbered för fyrverkerier!

Dags för djur och djurägare att förbereda sig för ett Gott Nytt År!

Tyvärr är det inte alla, varken människor eller djur som uppskattar det intensiva smällandet runt nyår! När våra fyrfota vänner är oroliga, eller till och med skräckslagna, av fyrverkeri och raketer är det svårt även som djurägare att njuta av nyårsfirandet.

Det är bra att förbereda dig och ditt djur i god tid.
• Vid lindrig oro kan man prova något av de receptfria kosttillskott med mild lugnande effekt som vi har till försäljning på kliniken. Du är varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning!

• Om ditt djur lider av mer uttalad oro kan det vara bättre att ge Sileo, ett receptbelagt preparat med mer uttalad lugnande effekt.
Har ditt djur varit hos oss de sista tre månaderna kan du beställa ett Sileo-recept här. Om det var längre sedan ditt djur var hos oss behöver det komma in för en kort undersökning och få receptet utskrivet på kliniken. Boka gärna besöket i god tid innan nyår på 042-202000!

• Om ditt djur lider av kronisk sjukdom eller provat någon metod för lugnande som inte fungerat tillfredsställande ber vi dig höra av dig till oss.

Har du frågor – tveka inte att höra av dig till oss!