Vår butik

Med ditt djurs hälsa i fokus har vi fyllt vår butik med kvalitetsfoder, nödvändiga ting och nyttiga saker. Välkommen in!

Dietfoder - Hund

Rätt nutrition är ett kraftfullt verktyg på din hunds väg mot ett friskare liv. I samråd med Din Veterinär väljer vi ut ett foder och ger dig information om dess användningsområde, doseringsanvisning mm.

Dietfoder - Katt

Rätt nutrition är ett kraftfullt verktyg på din katts väg mot ett friskare liv. I samråd med Din Veterinär väljer vi ut ett foder och ger dig information om dess användningsområde, doseringsanvisning mm.

Friskfoder - Hund

Hos oss hittar du ett foder för varje fas i din hunds liv, samt för dräktiga/digivande tikar, kastrerade hundar och hundar med några kilo för mycket. 

Friskfoder - Katt

Hos oss hittar du ett foder för varje fas i din katts liv, samt för dräktiga/digivande kattmammor, kastrerade katter och katter med behov av viktminskning. 

Sjukvård

På våra butikshyllor finns det mesta av det bästa! Vi har valt ut produkter vi själva gillar och vet fungerar.

Friskvård

Klotänger, koppel och kattleksaker – det finns alltid något spännande, nyttigt och roligt att handla med hem till din pälskling.

Smådjur; hö, strö och stöd

Till våra minsta vänner har vi hö och pellets av bästa kvalitet samt foder för konvalescenter.

Säsong

Vissa saker behöver man bara en kort tid på året. Några varor som bara säljs under aktuell säsong finns alltid hemma, t ex kyldyna på sommaren och blinkande halsband under höst och vinter.